Carrer Cordova 3, 07181 Calvià, Mallorca
info@insightbeach.com +34 8710 228 88
en
nlenes

FAQ

Heb je hulp nodig met een reservering of heb je een andere vraag omtrent Insight Beach? Onze FAQ is de snelste manier om een antwoord te vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met reserveringen@insightbeach.nl of 06 – 33 42 84 98 en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Reserveren

Ja, vanwege de Covid-19 reglementen, is reserveren gewenst. Het is mogelijk op de dag zelf telefonisch te informeren naar beschikbaarheid.
Reserveren kan ALLEEN via ons online reserveringssysteem. Je vindt deze hier op de website bij het kopje 'Reserveren'
Je kunt uitsluitend met 2 personen op een bedje reserveren?
Je kunt bij ons reserveren voor een Luxe Cabana (€100,-) eventueel i.c.m een luxe VIP jacuzzi (€ 250,-) of een Loungebed a € 50,- (2 pers). Een plek op ons terras kost € 5,- p.p.
Online reserveren is verplicht!
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Met een terrasreservering heb je alleen toegang tot het hiervoor bestemde terras gedeelte.
Een jaccuzzi huren kan alleen i..c.m. een of meerdere cabana's en gaat momenteel nog op aanvraag via info@insightbeach.nl
Het is de verantwoordelijk van de gast zelf om de weersvoorspellingen in de gaten te houden. Bij twijfel kunnen we altijd je reserveringen verplaatsen naar een dag met zonnezekerheid. Communicatie verloopt via ons reserveringssysteem of stuur een mailtje naar info@insightbeach.nl.
In geval van eenzijdige annulering in ons beleid erop gericht om altijd te kijken naar een nieuwe alternatieve datum. Restitutie van reservering van late annuleringen op de dag zelf doen wij niet.
Je reservering blijft gegarandeerd tot een uur na je originele reserveringstijd. Daarna behouden wij ons het recht op de tafel of bed weer vrij te geven. Mocht er sprake zijn van overmacht, stuur dan even een berichtje, dan houden we je reservering gegarandeerd natuurlijk. .
Bij Insight Beach reserveer je voor een duur van 360 minuten (6 uur) tenzij door de gast zelf korter is aangegeven.

Veiligheid en hygiëne

Wij voldoen aan alle voorzorgsmaatregelen en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM die voor de horeca gelden.
Natuurlijk staat uw gezondheid bij ons voorop. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om onze locatie corona proof te maken. Bij de entree is er gelegenheid uw handen de desinfecteren. Verder zijn er meerdere handwas punten en zal het sanitair de gehele dag op meerdere momenten gereinigd worden. Wij gaan ervan uit dat u als bezoeker ook uw verantwoordelijkheid neemt zodat iedereen met een gerust gevoel kan genieten van de zomer.
Jazeker, we vragen van iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid na te leven. Je hebt bij ons voldoende ruimte en bewegingsvrijheid binnen je eigen gereserveerde plek. Eenmaal binnen volg je alle instructies van ons personeel op. Wanneer je onze regels overtreed en niet naleeft behouden wij het recht je de toegang tot ons terrein te ontzeggen. Verder dien je zoveel mogelijk zittend op je eigen plek te blijven.
Jazeker, ons onderhoudsteam maakt iedere dag schoon, het zwembadwater wordt iedere dag gecontroleerd en de Jacuzzi's voorzien van vers water

Openingstijden

Insight Beach is bij mooi weer dagelijks geopend, 7 dagen per week, van 1 mei tot en met 30 augustus. Houd onze socials goed in de gaten voor speciale dagen en openingstijden.
Onze openingstijden zijn van 11:00 tot 22:00 uur.
Bij slechte weerscondities zoals lage temperaturen en harde wind (stormachtig) kunnen wij besluiten om niet open te gaan. Houd altijd zelf de weersomstandigheden in de gaten. Bij twijfel kunnen wij altijd meedenken om uw reservering door te plaatsen.
Onze keuken is dagelijks van 11:00 tot 21:00 uur.

Kinderen

Insight Beach is op vrijdag en zaterdag een 18+ locatie. Op de overige dagen zijn kinderen onder 18 toegestaan onder begeleiding van ouders en of verzorgers van de kinderen. Bij twijfel kan bij bij aankomst om een geldige legitimatie worden gevraagd.
Jazeker, Bij Insight Beach zijn alle voorzieningen kidsproof. Hou onze socials en de agenda in de gaten voor onze speciale familiedagen- en activiteiten.

Eten & Drinken

Daar is ons concept helemaal op ingericht. In samenwerking met Chef-kok Pascal Ariëns van Restaurant by Pascal bieden wij echt een heerlijke Mediterraanse Beach kaart aan. Ook de drankenkaart mag er zijn met een zeer divers aanbod aan heerlijke kwaliteits- en seizoenswijnen en zomerse frisse Cocktails.
Nee hoor, dat is niet verplicht. Maar de kaart is wel erg smakelijk dus kom gerust lunchen of dineren. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Muziek

Deze zijn er iedere dag binnen de gestelde geluidsnormen, vanaf het moment dat de overheid weer toestaat.
In lijn met de regelgeving zullen wij op acceptabel niveau het geluid laten horen. Dit jaar is er GEEN Silent DJ koptelefoon systeem aanwezig. Lekker genieten op de chille beats vanaf je eigen Cabana of Loungebed dus.

Overige Faciliteiten

Absoluut, wij hebben speciaal voor onze gasten een eigen zwembad. Er mogen op dit moment maximaal 15 personen tegelijk in. Betreden van het zwembad alleen voordat je bent afgespoeld. ht
In onze eigen Sanitory Room hebben wij ruime en schone voorzieningen voor zowel dames als heren. Omkleden kan dus bij ons.
We hebben een aparte douche geïnstalleerd om je te kunnen opfrissen, verkoelen, of af te spoelen na een frisse duik.
Insight Beach is volledig cashless via onze prachtige Airchip systeem. Je kunt bij ons je eigen wallet beheren zodat je altijd direct kunt bestellen. Wij accepteren overigens ook pin en cash betalingen.
Parkeren kan indien plek beschikbaar op eigen terrein en is volledig gratis.
Bij Insight Beach hebben we een speciale Shisha en fruitbar